Skip to content

Vacatures managers

We zijn op zoek naar een betrokken managers die op vrijwillige basis gedurende het jaar helpt met het organiseren van het grootste sportevenement van Flevoland. Je wordt onderdeel van een team van managers welke allemaal hun eigen deelgebied organiseren. Jaarlijks wordt er ongeveer 10 keer bij elkaar gekomen met de volledige team. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je zorgt draagt voor de organisatie van jouw deelgebied en het vastleggen hiervan in een draaiboek.  De aansturing en begeleiding van alle managers wordt gedaan door de directie en de event managers. 

We zijn op zoek naar mensen met een proactieve houding die de verantwoordelijkheid durven te nemen en die hart hebben voor de sport. 

Managers functies

We zijn op zoek naar managers voor de volgende onderdelen: (afhankelijk van de functie wordt in overleg bekeken welke dagen in de wedstrijdweek beschikbaar moet zijn)

Manager vrijwilligers

Als manager vrijwilligers, zorg je voor beantwoording van alle e-mail en vragen van de vrijwilligers. Daarnaast help je met het bijhouden van een goede administratie en het indelen van de vrijwilligers. Verder help je met de algemene communicatie naar alle vrijwilligers en de uitnodigingen voor verschillende bijeenkomsten.

Interesse?
Is je interesse gewekt? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur dan je motivatiebrief naar: jefry@challenge-almere.com, onder vermelding van ‘sollicitatie manager vrijwilligers’.

Coördinator motorploeg

Als coördinator motorploeg ben je, samen met de manager,  verantwoordelijk voor de motorploeg, zowel voor, tijdens en na de wedstrijd; Geef je aansturing aan de motorploeg in overleg met de coördinator; Ben je aanspreekpunt voor alle motorrijders; Heb je direct contact met de manager motorploeg en manager RSS en werk je nauw samen met de andere coördinatoren motorploeg.

Interesse?
Is je interesse gewekt? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur dan je motivatiebrief naar: marcel@challenge-almere.com en robert@challenge-almere.com, onder vermelding van ‘sollicitatie coördinator motoren’.

Help us and be part of the 2021 World Triathlon Multisport Championships Almere-Amsterdam

Sign up to be a volunteer – Schrijf je in als vrijwilliger