Gratis te kijken livestream voor 2021 World Triathlon Long Distance Championships Almere-Amsterdam

Wie aankomende zondag niks wil missen van het WK Long Distance dat plaatsvindt bij Challenge Almere-Amsterdam, kan thuis genieten van een gratis livestream. Deze livestream volgt zowel de pro mannen- als vrouwenrace en is voorzien van uitgebreid commentaar van onder andere voormalig topatlete Belinda Granger.

Triathlonliefhebbers kunnen de wedstrijd zo van start tot finish volgen en precies zien wat er allemaal tijdens de race gebeurt. Spannend gaat het zeker worden, want tientallen profatleten strijden om een prijzenpot van in totaal 100.000 dollar. Een uitgebreide race preview lees je hier.

‘Watch’ de livestream en win een Wahoo Elemnt Rival watch!

Extra leuk: onder de kijkers van de livestream worden verschillende Wahoo Elemnt Rival horloges verloot, dus los van het feit dat je de wedstrijdactie waarschijnlijk sowieso niet wil missen, heb je een extra reden om zo lang mogelijk in te tunen en te genieten van de livestream.

Livestream, Twitter Ticker en Athlete Tracker

De livestream wordt uitgezonden via www.challenge-family.live en is ook te zien via Facebook Live. Via www.challenge-family.live vind je ook een Twitter ticker met alle laatste updates en kun je atleten volgen via de Live Tracker. Daarnaast kun je atleten volgen via de ‘World Triathlon 2021’ app, te downloaden via de Apple Appstore en Google PlayStore, maar ook via www.challenge-family.live.

Finishlijn camera Middle Distance Challenge Almere-Amsterdam

Tijdens de Middle Distance – op vrijdag 10 september – zal er een finishlijn camera zijn opgesteld, zodat publiek, ondanks het gebrek aan de mogelijkheid om in het stadion aanwezig te zijn, toch de kans krijgt om deelnemende familie en/of vrienden te zien finishen. Zo kan iedereen genieten van alle prachtige finishes!

Recommended Posts