Challenge Almere-Amsterdam maakt nieuwe Presenting Partner bekend, mooie winacties op programma

“Het draait allemaal om tijd. Het is tijd om te racen. Het is tijd voor het WK Long Distance Triathlon in Almere. Het is tijd om onze nieuwe presenting sponsor aan te kondigen. Het is tijd voor Wahoo.” Met deze woorden werd zojuist in een video de nieuwe naamsponsor van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM gepresenteerd: Wahoo Fitness.

Wahoo Fitness is overigens al Global Partner van CHALLENGEFAMILY, maar zal zich nu dus ook specifieker richten op CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM, legt CEO Mike Saturnia uit. “We kijken er enorm naar uit om samen met CHALLENGEFAMILY te werken met zo’n iconische race én een bijdrage te leveren aan deze significante mijlpaal in de geschiedenis”, kijkt hij alvast vooruit naar de veertigste editie van de Almeerse wedstrijd. “CHALLENGEFAMILY is bepalend geweest in onze focus op de triathlonsport, dus het is heel logisch dat we onze support uitbreiden voor dit event. We hebben verschillende mooie plannen om ons Wahoo ELEMNT RIVAL Multisport horloge in Almere een prominente rol te laten spelen, zowel in aanloop naar als tijdens CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM.”

tekst gaat verder onder video:

Jort Vlam, CEO van CHALLENGEFAMILY en Commercieel Directeur van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM, voegt daar aan toe: “Almere staat dit jaar natuurlijk in het teken van veertig jaar triathlonhistorie, inderdaad een mijlpaal in de geschiedenis van het evenement en ook een mijlpaal in de geschiedenis van triathlon in het algemeen. We zijn de op-een-na oudste triathlon van de wereld en juist nu, nu alles om ‘tijd’ en mijlpalen draait, zijn we enorm trots dat een prachtig merk als Wahoo Fitness onze wedstrijd komt versterken.”

Vlam gaat verder als hij uitlegt dat atleten daar veel van gaan merken. “De komende weken – en we zullen op zeer korte termijn starten – gaan we maar liefst veertig Wahoo ELEMNT RIVAL sporthorloges, het nieuwste en onlangs gelanceerde model van Wahoo, verloten onder onze atleten. Daar hebben we hele leuke, uiteenlopende acties voor bedacht. De komende tijd zal je deze acties via onze website en social media voorbij zien komen.”

Richard Belderok, Race Director van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM, toont zich ook meer dan blij met de nieuwe samenwerking. “We kijken enorm uit naar het WK dat dit jaar in Almere plaatsvindt en we doen er alles aan om er een zo tof mogelijke beleving voor de atleet van te maken. Dankzij Wahoo kunnen we daar nog een schepje bovenop doen.”

CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 12 september. Het WK Long Distance en WK Aquabike worden op 12 september gehouden.

Recommended Posts