CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM wint awards ‘Best Finishline Party’ en ‘Best After-Race Food’

Dankzij de gloednieuwe CHALLENGEFAMILY Awards die een paar weken geleden werden geïntroduceerd, mag CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM zeggen dat het de beste Finishline Party heeft én het beste After-Race Food. Atleten van over de hele wereld stemden voor de awards en kwamen tot de conclusie dat CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM het beste is wat je op dit gebied kunt vinden.

Hoogstwaarschijnlijk herinneren we ons allemaal één van de meest spectaculaire finishes in de geschiedenis van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM. De Britse Heather Holt kwam de finishlijn – na ruim veertien uur – wild dansend over. Dit werd gefilmd en de video ging daarna direct viral. Inmiddels is de video ruim 500.000 keer gezien en de teller loopt nog steeds. CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM trekt ieder jaar ruim 30.000 toeschouwers, die tot de laatste finisher blijven aanmoedigen. Duizenden van hen waren getuige van dit magische moment.

Daarnaast wint CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM ook de Award voor ‘Best After Race Food’. Atleten van over de hele wereld waarderen de kwaliteit van het voedsel en de kwantiteit aan keuze. ,,We zijn zeer trots op deze
awards”, aldus Race Director Richard Belderok. ,,Ons team, met meer dan 700 vrijwilligers, werkt ieder jaar zo hard als mogelijk om een onvergetelijke race neer te zetten. Voor ons draait het allemaal om de atleet. Het behoeft dus
geen uitleg dat we het geweldig vinden als atleten ons dan belonen voor ons werk. We zijn niet alleen trots, maar vooral ook heel erg dankbaar.”

Hieronder vind je alle awards die zijn uitgedeeld:

Best Race Venue:                         CHALLENGEGRANCANARIA

Best Swim Course:                      CHALLENGETAIWAN

Best Bike Course:                        CHALLENGEROTH

Best Run Course:                         CHALLENGEPEGUERA-MALLORCA

Best fans/crowd:                         CHALLENGEROTH

Best Pasta Party:                         THECHAMPIONSHIP

Best Finishline Party:                  CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM

Best New Race:                            CHALLENGECAPETOWN

Best After-Race Food:                 CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM

Most Eco-Friendly:                       CHALLENGEHEILBRONN

Most Family-Friendly:                 CHALLENGEWANAKA

Race of the Year:                         CHALLENGEPEGUERA-MALLORCA 

Recommended Posts